Heeft u het idee dat werkzaamheden binnen uw organisatie of afdeling efficiŽnter of resultaatgerichter zouden moeten kunnen? Laat mij u helpen dit te onderzoeken. Door te kijken hoe processen, mensen en middelen beter op elkaar kunnen worden afgestemd kijk ik welke effectiviteit en/of efficiŽntie behaald kan worden.
Procesoptimalisatie.
Een project wat is vastgelopen. Ik zorg ervoor dat de oorzaak van het probleem duidelijk wordt en dat het project weer op de rit komt.
Een vastgelopen project
Alle projectleden hebben Prince training gehad, maar wat betekent het nu om in de praktijk projectmatig te werken? Hoe spreek je elkaar aan als het niet gebeurt? Hoe zorg je ervoor dat er tijdig aan de bel wordt getrokken als er een planning dreigt te worden overschreden?
Heeft u een geweldige proces/informatieanalist in dienst met een voldoende theoretische kennis, maar kan hij (of zij) vindt het nog lastig om het in de praktijk te brengen. Laat mij hem of haar begeleiden bij zijn volgende opdracht en hem zo de stap van theorie naar praktijk te laten maken.
Mentoring
Veranderingen in aansturing
[ referentie ]
[ referentie ]
[ referentie ]

Diensten

[ referentie ]